Voksbehandlinger

Hos Beauty by Green arbejder jeg med alle former for voksbehandling på klinikken, så er du træt af uønsket hårvækst og barbering hele tiden, så er en voksbehandling det helt rette valg.

Alle voksbehandlinger foregår med varm voks, der smøres på det ønskede område. Voksen får lov at tørre lidt op hvorefter jeg løfter/trække den direkte af. Ved barbering skærer man håret over, og det vil derfor vokse hurtigt ud igen. Derudover bliver de nye hår både tykkere og stivere pga. hårets bristepunkt og man vil opleve, at man skal barbere sig oftere.
En anden ulempe ved barbering er, at man typisk få irriteret hud og udslæt efter barbering.

Processen med voks gør at hårene og deres rødder følger med. Resultatet af voksbehandlingen er den blødeste hud, der forbliver blød i modsætning til, hvis man bare tog endnu en omgang med den klassiske barberskraber. En anden fordel der skal bemærkes er at proccessen ved voksning bliver lettere og lettere gang for gang, idet antallet af hår bliver formindsket/ødelagt og derfor ikke vokser ud igen, og efter en årrække vil nogen endda opleve at de bliver hårløse på de steder der bliver vokset kontinuerligt.

Hvis det er første gang, du skal have fjernet hår med voks, og du er vant til at barbere dig, så anbefaler jeg at hårene skal være mellem 5-6 mm lange, for at få det bedste resultat. Derudover vil du de første par gange måske kunne opleve, at nogle af hårene knækker ved behandlingen pga. deres tykkelse. Dette er helt normalt, når man tidligere har barberet sig, men over tid og efter flere voksbehandlinger, vil dette fortage sig.

Holdbarheden er lidt forskellig, men mellem 3 og 6 uger går der gerne, inden det er nødvendigt at lægge sig på briksen igen til en ny voksbehandling.

Hvad er en brasiliansk voksbehandling

Brasiliansk voks – også kaldet brazilian wax – blev kom til verden i New York i 1987, hvor det blev introduceret af 7 brasilianske søstre. Hidtil har proceduren brasiliansk voks været mest udbredt i USA, men i de senere år har voksbehandligen virkelig vundet indpas i Europa og andre dele af verden, både for mænd og kvinde.

En brasiliansk voks er en intim hårfjerning, forskellen på en brasiliansk voks og en voks af bikinilinjen er at man ved udførslen af brasiliansk voks fjerner alt foran, bagved og ind i mellem.

I de fleste tilfælde efterlader man kun én lille stribe eller en lille trekant hår foran – nogle foretrækker dog, at man fjerner alt.

Sådan undgår du “bumser”:

  • Skrub hver 2-3 dag området så alle de døde hudceller fjernes.
  • Sørg for, at huden er ren, inden du skal have foretaget en voksbehandling.
  • Vask evt. med antibakteriel sæbe.

Tonen på klinikken er afslappet, så man føler sig hurtigt i trygge hænder under voksbehandlingen.

Jeg fjerner både hår på mænd og kvinder og for mere information eller spørgsmål omkring en voksbehandling på klinikken er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 25 13 30 11.