Ansigtsbehandlinger

En Exuviance ansigtsbehandling giver dig ikke kun velvære og afslapning fra hverdagens stress og jag, det giver også resultater og får dig til at føle dig godt tilpas.

Mange opfatter en ansigtsbehandling som luksus, som man har fortjent, men når vi tænker på filosofien bag Exuviance, drejer det sig snarere om at udvikle en sund vane – i højere grad end luksus.

Det er lige så naturligt at tage sig af huden som at pleje håret – eller kroppen i det hele taget. Og mange mennesker har problemer med huden, som de ikke får taget vare på.
En professionel Exuviance-behandling er ikke alene en avanceret behandling som kan opfylde ønskerne hos dig og din hud, du får altså ikke kun en fin hud, men også en sund hud.
Også problemfri hud har behov for at blive plejet, så huden kan beholde sin gode kondition og arbejde imod alders tegn.

Exuviance-behandlinger tilbydes udelukkende hos specialuddannede kosmetologer, som kan skræddersy behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de eventuelle problemer, du har. Der findes en række forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Behandling kan udføres både i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden peelende AHA.

Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!

Alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, som betyder, at alle kan tåle behandlingen. Også følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance.

Jeg laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.
Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes.

Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler jeg behandling ca. med 4-6 ugers mellemrum, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør vi sammen i forhold til din hud og dit behov. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

Hvordan foregår en behandling?
Ved en Exuviance-behandling foretages der en hudanalyse. Næste skridt er 2 gange rengøring af huden. Herefter peeles huden skånsomt, men effektivt, med patenteret AHA fra Exuviance. Det betyder også, at cellefornyelsen i huden stimuleres, og at huden bliver forberedt på det næste skridt i behandlingen. Efter peelingen er huden parat til at blive dybderenset (porerensning). Der er ikke behov for at anvende damp for at rense porerne. Dernæst kommer det an på hvilken behandling man vælger, enten vil det være maske og afsluttende creme og serum eller ansigtsmassage for at stimulere blodcirkulationen i huden for derefter at afslutte med serum og creme.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling:

  • Fortæl mig om du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller om der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som muligt. Du må du ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.
  • Undgå solskoldning. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.

En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.