Dermapen/Microneedling

Hvad er Microneedling?
Microneedling er en behandling, der er blevet yderst populær de seneste år!

Microneedling, som også er kendt som Dermapen, er en behandling bestående af små nåle, som køres gennem huden for at lave små, mikroskopiske huller. Når nålene bliver kørt gennem huden, bliver der dannet cirka 70.000 huller i huden hvert minut i løbet af behandlingen.

Dette gør, at huden får lov til at regenerere og derved danne ny kollagen. Når din hud mærker de prik, der kommer fra nålene, opfatter den det, som en større skade mod huden, end hvad det egentlig er. Derfor vil, din hud starte en proces, hvor den reparerer sig selv – og det vil den gøre i flere uger efter behandlingen.

Det lyder måske skræmmende og farligt, men det er det slet ikke. Faktisk er microneedling en meget skånsom behandling, fordi den netop ikke er særlig omfattende. Langt størstedelen af dem, der får foretaget en microneedling behandling med Dermapen 4, er i stand til at møde op på arbejde dagen efter.

Det er en af de mest effektive metoder til at forbedre hudens struktur og udglatte fine linjer, ar og ujævnheder. Huden bliver boostet til at forny sig selv, og efter en afsluttet behandling, vil du opleve, at din hud har fået en smukkere, mere strålende glød, og er blevet mere glat.

Når man får foretaget behandlingen, er det vigtigt, at der går en måned mellem microneedling behandlingerne. Hvis ikke dette overholdes, er der risiko for at behandlingen ikke vil virke 100 % optimalt. Det er fordi, når vi prikker de mange huller i huden, skal underhuden nå at følge med og reagere på det – det gør den ved at skabe nyt kollagent væv.                                                                    Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er behov for. Nogle har behov for 3, hvorimod andre har behov for 6. Det er altså meget individuelt, og kommer an på din hudtype, og hvilke hudproblemer, du har. Men det er noget, vi i samråd vil finde ud af når du kommer til din 1 behandling.

Microneedling kan anvendes til blandt andet:

  • Reduktion af ar
  • Reduktion af strækmærker
  • Reduktion af porer og ujævnheder
  • Reduktion af linjer og rynker
  • Hudopstramning og hudforyngelse
  • Reduktion af pigmentpletter

Hvordan foregår en behandling?