Handelsbetingelser

Bestilling
På Beautybygreen.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Der tages forbehold for udsolgte varer eller prisændringer.

Betaling
På beautybygreen.dk kan der betales med:

  • Visa
  • Mastercard
  •  Mobilepay

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL. Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Beauty by Green. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt
Vi fremsender dine varer uden omkostning, hvis du samlet køber for kr. 600,- eller mere.
Ved samlet køb for mindre end kr. 600,- opkræver vi en forsendelsesomkostning på kr. 45,-
Alle varer sendes med GLS eller DAO. Der må forventes en leveringstid på 1-3 dage plus GLS og DAO’S normale udbringningstid.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Beautybygreen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Ved køb af kosmetik- og parfumeprodukter bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.
Ved køb af kosmetik- og parfumeprodukter er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur i intakt stand, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:
By Green
Stationsvej 23
3480 Fredensborg

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.
HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Når du handler på beautybygreen.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er altid en god idé at kontakte os først og aftale vilkår for reklamationen, før du sender varen retur.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.