Christina Green

Hej, jeg hedder Christina og jeg står bag By GREEN.

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole i 2008. Derudover har jeg taget ekstra uddannelser/kurser indenfor Japansk Lifting, Reiki Healing & Inkarnerings massør. Pt er jeg også under uddannelse til Kropsterapeut hos Totum.

Siden 2018 har jeg drevet klinikken i Fredensborg og jeg elsker mit job og elsker at arbejde med mennesker! Før i tiden har jeg drevet og startet Velværehuset i Helsingør, som i dag stadig findes og som jeg synes du skal kigge nærmere på hvis du har behov for bl.a. massage, akupunktur, fodterapi og meget andet.

Min fineste opgave er at give dig, den behandling, du har brug for, og som du ønsker. Når du modtager behandling hos mig som behandler, er det 100 procent dig, der er i centrum, og jeg sætter en ære i, at du føler dig tryg, godt tilpas og får en god oplevelse.
Det er vigtigt for mig, at du ser og mærker den positive forandring i din hud.

For mig handler skønhed om meget mere end udseende. Det handler om, hvordan man har det indeni. Om at man føler sig godt tilpas. Og om at gå ind for den man er. Jeg elsker, at vi mennesker er forskellige, og det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkommen hos mig – uanset alder, udseende, størrelse og baggrund. Vi har alle vores egen måde at være smuk og skøn på – & hos By GREEN hjælper jeg dig med at fremhæve din, så du kan føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Flere af mine kunder har sagt, at det føles lidt som at være hjemme, når de kommer hos mig. Og det er et af de største komplimenter, jeg kan få. Det betyder naturligvis ikke, at jeg ikke er topprofessionel og dygtig til det, jeg laver. Det betyder bare, at jeg vægter atmosfære og god service lige så højt, som jeg vægter kvalitet og gode resultater.

Jeg benytter altid de bedste produkter og følger med i udviklingen inden for hudpleje.

Jeg glæder mig til at se og møde dig i klinikken.